Om Lundbergs

Läs mer om vårt företag

Om oss

Lundbergs Kött Fisk Fågel AB har sedan starten 2002 levererat livsmedel till restauranger, storhushåll, cafeér och Catering- firmor i Stor-Stockholm.

Vår vision är enkel: Alltid välja den bästa råvaran till det bästa priset, utan att tumma på kvaliten. Vi som jobbar här älskar GOD mat och GOD service och våra tankar lyser igenom hela verksamheten, från order till leverans. Lundbergs är väldigt noga med att välja leverantörer och produkter som passar vår vision, och alla produkter vi levererar har noga kontrollerats och testats.

Vår vision

Tänk dig en tallrik. I mitten är det en oxfilé som får munnen att vattnas på en, håren på armarna att stå upp, smaklökarna att dansa tango.

Tänk dig skaldjur, röda som gryningssolen. Skaldjur där smaken av hav än är kvar, där kvalité lyser igenom hela smakupplevelsen. Hummer, kräftor, räkor, scampi, ostron, musslor. Allt gott som du behöver till skaldjursbuffén. Tänk dig det bara.

Tänk på en sista grej. Fläsk som faktiskt är fläsk, nötkött som är från ko, viltkött som kommer från våra norra trakter, pasta, oljor, ostar, bär och svampar.

Allt detta, och lite mer, hittar du hos oss. Listan du håller i handen visar ett litet urval av alla våra produkter. Denna taktik kör vi så att vi kan få chansen att berätta mer om oss och våra fantastiska produkter när vi ses över en kopp kaffe. Sedan starten 2002 har vi levererat råvaror till Stockholms matställen, små som stora,
kända som mindre kända. Vi som jobbar på Lundbergs Kött Fisk Fågel AB älskar GOD mat och GOD service. Därför vill vi ge dig samma känsla som vi vill ha när vi äter mat.

Våra ledord är trygghet och flexibilitet. Du som kund ska känna dig trygg när du handlar från oss. Du ska känna dig trygg med att de råvaror du får är kvalitetssäkrade, fraktas i rätt temperatur och är vad de utger sig för att vara.

Du ska också känna att du kan ringa oss på eftermiddagen och få leveransen inom 1 timme. För vi vet att så kan det bli ibland. Det kommer en extra bokning och du behöver mer varor. Och det ordnar vi åt dig! Utan extra kostnad! Välkommen in i gänget!

Hälsningar
Lundbergs Kött Fisk Fågel AB
© 2015 Lundbergskff.se All rights reserved.