Om oss

Est. 2002

Sedan vårt startår 2002 har vi varit en pålitlig leverantör av högkvalitativa råvaror till matställen i Stockholm, oavsett om de är små eller stora, kända eller mindre kända. Idag sträcker sig vår leveransverksamhet över hela Mellansverige. På Lundbergs Kött, Fisk och Fågel brinner vi för god mat och att erbjuda en service utöver det vanliga. Våra främsta ledord är trygghet och flexibilitet.

När du handlar från oss kan du känna dig trygg. Våra råvaror är noga kvalitetssäkrade och levereras i rätt temperatur, precis som de utger sig för att vara. Lundbergs Kött, Fisk och Fågel har sin bas i Årsta, där vi har investerat i en toppmodern produktionsanläggning skräddarsydd efter våra egna krav och höga standard. Detta gör att vi är väl rustade för att möta både branschens och våra kunders specifika behov.

Vi förstår att det ibland uppstår oväntade situationer. Därför kan du alltid ringa oss på eftermiddagen och få din leverans inom bara 1 timme – helt utan extra kostnad. Vi är här för att göra din vardag enklare och smidigare. Välkommen till Lundbergs Kött, Fisk och Fågel, där vi bjuder in dig att bli en del av vårt dedikerade team!

unsplash