Sortiment

Kött


I vårt företag är köttet vår passion. Vi skräddarsyr, portionerar och maler kött enligt dina unika önskemål. Vårt kött kommer från olika delar av världen, från svenska och europeiska gårdar till de gröna slätterna i Sydamerika och de vidsträckta landskapen i Nya Zeeland. Vi omfattar en mångfald av detaljer inom nöt, fläsk, kalv, vilt och lamm. 

Fågel


Vi har ett omfattande utbud av högkvalitativa fågelprodukter. Vår fågelproduktsortiment inkluderar allt från saftig kyckling till mör kalkon och smakrika ankprodukter, perfekta för att möta dina kulinariska behov och önskemål.

Chark


Charkprodukter är livsmedel som ofta består av förädlade köttvaror, såsom salami, skinka, korv och andra rökta eller lufttorkade köttprodukter. Dessa produkter är kända för sin rika smak och olika konsistenser och används ofta som aptitretare eller ingredienser i olika rätter.

Fisk


Vi levererar dagligen färsk och fryst fisk från både närbelägna sjöar och avlägsna hav. Vi strävar alltid efter att erbjuda MSC-certifierad och ASC-märkt fisk för att säkerställa både god smak och kundernas välmående. Det är viktigt för oss att tillfredsställa våra kunders önskemål samtidigt som vi tar ansvar för hållbarheten i våra fiskeresurser.

Skaldjur


Skaldjur är en smakrik skatt från havet. Från krabbor till räkor och musslor, de erbjuder en mångfald av delikata smaker och är en kulinarisk njutning som passar alla tillfällen.

Ostar


Vårt osturval är en smakresa i sig. Från milda till kraftfulla smaker, hårda till krämiga texturer - våra ostar är noggrant utvalda för att tillfredsställa alla ostälskares smaklökar. Upptäck en värld av smakmöjligheter hos oss.

unsplash